Destruksjon av båter

Hansen Renovasjon og Viking Gjenvinning AS har etablert et felles selskap, Viking Gjenvinning Agder AS, som tar imot og destruerer fritidsbåter.

Vårt mottak er lokalisert på Lista fly- og næringspark.

Både du og båten din er derfor i trygge hender og du kan være sikker på at alle nødvendige miljøhensyn blir ivaretatt. De fleste fritidsbåter i Norge er laget av komposittmaterialer, så dumping av båter vil føre til økning av mikroplast i havet, og ved å levere din båt til oss, unngår vi å forsøple havet ytterligere.

Gjennom innsamling og behandling av båter som skal kasseres, hindrer vi at mennesker og natur eksponeres for farlige miljøgifter og mikroplast fra båter som hensettes. I tillegg vil materialgjenvinning og energiutnyttelse av båtene gi reduserte klimagassutslipp og andre positive miljøeffekter.

​Vi tar imot alle fritidsbåter opp til 49,21 fot (15 meter). Vi tar også mot små fritidsbåter. Dette er båter uten innenbords motor og under 15 fot (4,57 meter), som også kan leveres til avfallsmottak i kommunen eller i nærheten av kommunen. Kajakker, kanoer og lignende farkoster kan også leveres der.

​Ta kontakt med oss, så avtaler vi hvordan båten kan leveres.

Relaterte nyheter

Glenn Erik Østhassel knuser den gamle fiskebåten med gravemaskinen, men plukker ut alt som kan gjenvinnes.

Gjenvinner det meste av båten

Alt som kan gjenvinnes plukkes av den tilårskomne sjarken og sorteres i kasser. Så knuses farkosten brutalt med grabben.

Kontakt

Forretnings- og besøksadresse:

B. Hansen Renovasjon AS
Lista Fly- og Næringspark
4560 Vanse

Telefon: +47 38 39 24 10
E-post: post@hansen-renovasjon.no

Kontaktperson

Rune Hansen
Daglig leder
Mob: 97 55 27 22
E-post: rune@hansen-renovasjon.no

Send en forespørsel

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.